EKSKLUZIVNE DESTINACIJE

Konoba Feral

Montenegro Wild Boat

Konoba Feral

Konoba Feral porodice Živanić nastala je iz porodične ljubavi i tradicije. Upornim radom dužim od tri decenije nastao je jedan od vodećih restorana koji njeguje tradicionalnu kuhinju svog kraja a isto tako i kontinentalnu kuhinju. Nastojimo da Vam dočaramo mediteranski način pripremanja hrane sa svim njenim mirisima i ukusima uz nezaboravni osjećaj mora.

U Konobi Feral porodice Živanić možete uživati u različitim morskim i kontinentalnim specijalitima. U ugodnoj domaćinskoj atmosferi možete se opustiti u neobaveznim trenucima ili svečanostima kada kompletan prostor i osoblje stoji samo Vama na usluzi.

Možete birati između mediteranske kuhinje u kojoj dominiraju morski specijaliteti; riba, rakovi, školjke u kombinaciji s maslinovim uljem i mediteranskim začinskim biljem, i kontinentalne kuhinje u kojoj dominiraju mesni specijaliteti.

Uz našu odličnu kuhinju imamo i vrlo velik izbor kvalitetnih autohtonih crnogorskih vina. Uz riblje i mesne specijalitete kod nas se možete i zasladiti palačinkama s čokoladom i orasima.

Organizujemo svečane ručkove i večere a možete ugovoriti i poslovne sastanke. Imamo odvojen prostor baš za takve namjene gdje možete sa svojim poslovnim partnerima uživati u vrhunskim jelima i piću.

Kod nas se možete i samo odmoriti uz kafu ili neki drugi topli napitak, pivo ili sok.

Naše osoblje stoji Vam na usluzi.

KAPACITET GLISERA

  • Do 10 putnika + skiper

OPREMA

Oprema glisera uključuje pojaseve za spasavanje, tendu, ćebad, frižider i ugrađene zvučnike za slušanje i uživanje u muzici. Kako bi vožnja bila prijatnija, nudimo besplatne hladne napitke (voda / sok) i besplatan WiFi.
  • Od 07:00h - 23:00h

FAQ

Da, možete ponijeti i hranu i piće sa sobom.
Ostrvo Mamula je privatno i još nije otvoreno za turiste, ali s našeg broda možete uživati u panoramskom pogledu.
Plavu Špilju je najbolje posjetiti u ljetnim mjesecima, tokom dana. Ponekad, zbog loših vremenskih uslova, plime ili talasa, u pećinu se neće moći ući gliserom.
Ne nudimo tu opciju. Gliser možete iznajmiti samo sa našim skiperom.

KAKO DOĆI DO NAS

Close Menu